Watch That Sound

 

Nieuwsoverzicht

 

 FmfKrakowLogo

 

 

 

 

 

Dit jaar is WTS weer uitgenodigd voor het prestigieuze Filmmuziek Festival in Krakow. De Poolse componist Pendericki staat centraal (Stanley Kubrick’s The Shining, Martin Scorsese’s Shutter Island or William Friedkin’s Exorcist, David Lynch's Wild at Heart).

 Pendericki leidt ook de compositie afdeling van het Conservatorium in Krakow. Studenten van dit conservtorium gaan de WTS workshops leiden.  Een impressie van de workshops in Polen in 2017:

Meer informatie volgt. 

Wts gaat werken met Poolse Studeneten van het Krakow Conservatorium. Deze studenten geven de workshops aan de kinderen in het Festival Centrum.  Op dinsdag 5 juni zijn er speciale lessen filmmuziek voor getalenteerde leerlingen van de muziekschool. 

De school ligt in een wijk die nog geheel ik in stijl is van de architectuur van het het voormalige oostblok. De woonwijk staat in de buurt van staalfabriek en heeft naast blokken woningen een geweldig ingerichte muziekschool en een bioscoop. 

Het filmmateriaal dat gebruikt wordt voor de sounddesign en compositie lessen is CloudBoy, een Nederlands/Belgisch/Noors/Zweedse productie. De fragmenten zijn beschikbaar gesteld door de Nl distribiteur en producent In The Air.

Bekijk hier de trailer:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

Link naar het festival:  FMF