Watch That Sound

vv banners 640x360 wts site 3

Vertel Vrijheid 

De challenge is reeds verlopen maar de mogelijkheid om een rap te maken is nog steeds mogelijk.

Maak een rap voor vrijheid


Vertel Vrijheid vraagt jongeren van 12 tot 18 jaar om een rap te schrijven over vrijheid en vrede. In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd en er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog in Europa. Wat betekent vrijheid en vrede voor jou? Is jouw idee van vrijheid de laatste weken veranderd? Hoe kijk jij naar de verhalen uit de Tweede Wereldoorlog? Verwerk jouw ideeën in een eigen rap of spoken word.

Wat ga je doen?

  1. Kies een track en clip. 
  2. Maak een passende tekst.
  3. Je hebt ruimte voor twee coupletten van elk 8 maten en drie keer een refrein van 4 maten. 
  4. Neem je raptekst op en download jouw opname.
  5. Doe je mee aan de Vertel Vrijheid challenge? Stuur dan jouw opname via wetransfer.com naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en mailadres. Inzenden is mogelijk tot en met 30 april.

Wil je meedoen klik dan op de knop voor de uitleg hoe:   vv banners 640x360 wts site 2

 


Voorwaarde:

Als je jouw opname instuurt ga je akkoord met de eventuele uitzending van jouw rap op 5 mei tijdens de live stream voorstelling van Vertel Vrijheid. Ook geef je toestemming op jouw rap via de social media kanalen van Vertel Vrijheid te laten verspreiden en mag jouw rap worden getoond op de website van Vertel Vrijheid.