Watch That Sound

 

Workshop Archief

De resultaten van de workshops die Watch That Sound gegeven heeft.

Connect to Inspire

Workshops in Suriname in het kader project voor "Connect 2 Inspire", de mogelijkheden van innoverend onderwijs met behulp van informatie technologie.
November
Suriname Matta en Houttuin
Met dank aan Nederlandse Ambassade Paramaribo, Unicef Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Suriname) The Back Lot Jeugdjournaal Hennah Draaibaar Eddy Wijngaarde de schoolleiding in Matta en Houttuin.
Het educatieve muziek-filmproject Watch That Sound (WTS) uit Rotterdam ging eind november multimediale workshops verzorgen in Suriname. Dat gebeurt op uitnodiging van de Nederlandse ambassade in Paramaribo. De uitnodiging volgde op de succesvolle deelname van WTS tijdens Carifesta, het festival voor alle Caraïbische landen, dat plaatsvond in september van dit jaar. De eerste multimediale workshop voor kinderen wordt gehouden in Matta, een indianendorp in het bos op twee uur rijden van Paramaribo. Zij zijn bovendien de eersten die gaan werken met de nieuwste softwaretool van Watch That Sound.

Aan de basis van dit bijzondere gebeuren ligt de jarenlange inhoudelijke en productieve samenwerking met The Back Lot, de Surinaamse partner waarmee Watch That Sound een innoverende werkwijze met multimedia ontwikkelt.
Op verzoek van The Back Lot en de Nederlandse ambassade in Suriname ontwikkelde WTS workshops voor leerlingen van Surinaamse basisscholen. Onder de titel Connect2Inspire zullen zij gedurende vier dagen in de ambassade in Paramaribo workshops geven aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook Surinaamse docenten zullen trainingen voor coaches volgen bij WTS.
In het on line magazine ECFA (filmproducers) is over dit project een artikel geplaatst. U kunt dit lezen in het Watch That Sound Nieuws (Home >http://www.watchthatsound.nl/nieuws/archief) of via de volgende link :
http://www.watchthatsound.nl/nieuws/archief/91-ecfa-artikel-over-project-in-matta-sr

Korte impressie Matta en Houttuin

Matta 26 november

Houttuin 27 nov ochtend

Houttuin 27 nov middag

Houttuin 28 nov ochtend

Houttuin 28 nov middag